Solafskærmning og montage hos institutioner og erhverv

Solafskærmning, sejloverdækninger og montage

Vores ekspertise strækker sig langt ud over private hjem. Hos DKTex er vi stolte over at tilbyde skræddersyede solafskærmningsløsninger og sejloverdækninger til institutioner og erhvervskunder. Vi forstår, at behovene i disse sektorer kan variere betydeligt, og derfor tilpasser vi vores tjenester til at imødekomme de specifikke krav og forventninger hos vores kunder.

Institutioner som skoler, børnehaver og sundhedsfaciliteter kan drage fordel af vores solafskærmningsløsninger, der ikke kun beskytter mod skadelig solstråling, men også skaber komfortable og behagelige miljøer for personale og besøgende. Vores sejloverdækninger er også ideelle til udendørsområder i parker og rekreative områder, hvor de giver skygge og beskyttelse mod elementerne.

 

Stort netværk gør os stærke

DKTEX arbejder sammen med flere dygtige og erfarene samarbejdspartnere inden for området, herunder producenter i ind- og udland samt montører i mange dele af Danmark.

 

Erfaring og forståelse for brugervenlighed

I princippet er solsejl og sejloverdækninger ikke noget specielt, man ser dem sidde hos de fleste børnehaver og skoler, samt i byrummet hvor der skabes skygge, læ og stemning for børn og voksne. Men aligevel ligger der en vigtig opgave forud for montagen af solsejl, herunder: behovsadækning, hvor der skal tages stilling til størrelse, vandtæthed, hældning, brugervenlighed, vind, opmåling, og så videre… Vi bruger kun erfarene mønterer til vores opgaver, som har en dybdegående forståelse for vores produkter, og typiske brugsmønstre.