Solafskærmning og montage hos institutioner og erhverv

Solafskærmning, sejloverdækninger og montage

Vi laver professionel solafskærmning og sejloverdæknninger til institutioner, parker, café, restaurantionsbranchen og mange flere. Vi går højt op i brugervenligheden af vores løsninger, og har igennem mange års erfaringer, lært mange guldkorn af vores tilbagevendende kunder.

 

Stort netværk gør os stærke

DKTEX arbejder sammen med flere dygtige og erfarene samarbejdspartnere inden for området, herunder producenter i ind- og udland samt montører i mange dele af Danmark.

 

Montagepartner for SolsejlSpecialisten.dk

Vi varetager vi montageopgaver, myndighedsarbejde og totalentrepriser for SolsejlSpecialisten.dk, hvor børnehaver er vores primære kundegruppe.

“Mit speciale: Solsejl hos børnehaver og andre institutioner”

Velkommen

Jeg hedder Jonas og har 6 års erfaring med solsejl til børnehaver 

Som stifter af SolsejlSpecialisten.dk og PrinsHenning.dk, har jeg igennem tiden lært en masse om udendørs tekstiler. Vi får ofte henvendelser fra institutioner, kommuner og virksomheder, som har udfordringer med enten eksisterende løsninger, eller som blot har brug for at blive guidet til den rette løsning. Jeg sætter en ære i at vejlede, og give vores kunder den bedst mulige løsning.

Erfaring og forståelse for brugervenlighed

I princippet er solsejl og sejloverdækninger ikke noget specielt, man ser dem sidde hos de fleste børnehaver og skoler, samt i byrummet hvor der skabes skygge, læ og stemning for børn og voksne. Men aligevel ligger der en vigtig opgave forud for montagen af solsejl, herunder: behovsadækning, hvor der skal tages stilling til størrelse, vandtæthed, hældning, brugervenlighed, vind, opmåling, og så videre… Vi bruger kun erfarene mønterer til vores opgaver, som har en dybdegående forståelse for vores produkter, og typiske brugsmønstre.