Presenninger, afdækning, sikkerhed, teknik

Presenninger til mange formål

Presenninger spiller en afgørende rolle i en lang række situationer og miljøer.

Uanset om det drejer sig om beskyttelse mod vejrforhold, opbevaring af udstyr eller skabelse af skygge og afskærmning, er presenninger en alsidig løsning, der kan tilpasses til en bred vifte af behov.

Hos DKTex har vi specialiseret os i fremstillingen af presenninger til mange formål, og vi er stolte af at kunne levere skræddersyede løsninger til vores kunder.

 

“En presenning er ikke bare en presenning”

Specialopgaver, prototyper og serieproduktion med pvc duge

Vi står konstant over for nye og unikke udfordringer, og det er noget, vi værdsætter enormt 🙂

Dette er netop det, der giver vores arbejdsdag en element af sjov og spænding. Hos os er en presenning meget mere end blot en presenning. Materialet i sig selv er ekstremt alsidigt og egnet til en bred vifte af anvendelser. Det er stærkt, holdbart, økonomisk fordelagtigt og kan endda have egenskaber som brandhæmmende og lysætning, blandt mange andre.

Gennem vores omfattende leverandørnetværk har vi adgang til over 500 forskellige variationer af PVC-duge. Dette giver os mulighed for at skræddersy løsninger til enhver opgave og sikre, at vores kunder får præcis det, de har brug for.

Din Skræddersyede Løsning

Hos DKTex er vi klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte presenning til dine behov. Vores erfarne team står til rådighed for at rådgive dig om valg af materiale, design og størrelse, så du får den bedst mulige løsning. Vi prioriterer kvalitet og præcision i vores arbejde for at sikre, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med det endelige resultat.

Har du spørgsmål om brugen af presenninger i dit projekt, eller har du en forespørgsel vedrørende en specialopgave? Tøv ikke med at kontakte os.
Vi er dedikerede til at levere de bedste presenninger til mange formål, der opfylder dine forventninger og krav.

Hos DKTex er vi klar til at hjælpe dig med at beskytte det, der betyder mest for dig.

 Ny dug på telthal

Herunder ses et eksempel på en telthal, hvor den eksisterende dug var mørnet op og derfor skulle udskiftes. I dialogen forud for opgaven, blev vi enige om at den nye dug skulle være væsentlige kraftigere samt brandhæmmende. Der er ingen tvivl om at kunden nu står med en væsentlig bedre løsning, som tilmed har en lang levetid.

Værktøj og Håndværk

…er hovedingredienserne i at lave mange forskellige løsninger, hvad enten de skal pynte, skærme, dække specifikke behov. Udover at have rammerne til at håndtere mange forksellige opgaver – så går vi også op i kvaliteten og egenskaberne for de materialer som i indgår i vores produktion.