Presenninger, afdækning, sikkerhed, teknik

Presenninger til mange formål

På vores webshop PrinsHenning.dk finder du et af DKs største udvalg af flade presenninger til konkurrencedygtige priser.

De fleste specialopgaver laver vi på vores værksted i Tommerup, herunder presenninger på specialmål, covers, overdækninger, afskærmning, hætter, mv. Har du en spørgsmål til brugen af dette materiale, eller en forespørgsel til et projekt – så kontakt os endelig, vi er klar til at hjælpe. 

“En presenning er ikke bare en presenning”

Velkommen

Specialopgaver, prototyper og serieproduktion med pvc duge

Vi bliver dagligt spurgt på nye og anderledes opgaver. Tak for det 🙂 – Det er lige præcis det som gør vores arbejdsdag sjov og spændende. En presenning er ikke bare en presenning… Materialet i sig selv er yderst velegnet til mange anderledes ting, da det er rivestærkt, kraftigt, billigt og kan være brændhæmmende, lystæt, og meget andet. Igennem vores leverandørnetværk har vi adgang til mere end 500 forskellige varianter af pvc duge. 

Værktøj og Håndværk

…er hovedingredienserne i at lave mange forskellige løsninger, hvad enten de skal pynte, skærme, dække specifikke behov. Udover at have rammerne til at håndtere mange forksellige opgaver – så går vi også op i kvaliteten og egenskaberne for de materialer som i indgår i vores produktion.

Presenninger til mange formål

Vi laver mange forskellige slags opgaver, hvor presenning er hovedingrediensen. Vores kunder er både erhverv, det offentlige, samt privatkunder hvor standardvarer ikke kan bruges til på det ønskede formål. Vi sætter en stor ære i at være en del af kundens idéer og tanker, for at kunne levere den bedst mulige service.

 Ny dug på telthal

Herunder ses et eksempel på en telthal, hvor den eksisterende dug var mørnet op og derfor skulle udskiftes. I dialogen forud for opgaven, blev vi enige om at den nye dug skulle være væsentlige kraftigere samt brandhæmmende. Der er ingen tvivl om at kunden nu står med en væsentlig bedre løsning, som tilmed har en lang levetid.

Vores service og produkter, er lige så gode som vores markedsføring

DKTEX er meget mere end et værksted med symaskiner og tekstiler. PrinsHenning.dk, er blot ét af vores brands, hvor vi sælger billige flade presenninger til håndværkere og private.

Fra vores værksted på Fyn, arbejder vi på fuld kraft for at lave specielle og professionelle løsninger, primært til erhvervskunder, institioner og industri, med flere. Vores mission er at forstå kundens behov, og dernest levere

den helt rigtige løsning, til den enkelte kunde.