Fyns Autopolstring, Tommerup, Fyn

Prof. Autosaddelmageri:

Din Lastbil,

Vores Håndværk

Som autosaddelmagere hos Fyns Autopolstring v/DKtex ApS har vi opbygget en omfattende og værdifuld erfaring gennem mange års dedikation til professionel indretning af lastbiler, varebiler og personbiler. Vores engagement i dette felt er ikke blot en jobopgave, det er vores passion og hjerteblod.

Vores mål er at skabe indretninger, der er ikke kun funktionelle og praktiske, men også æstetisk tiltalende. Vi tror på, at din bil skal være en udvidelse af din personlighed og stil, og derfor tilbyder vi løsninger, der matcher dine ønsker og behov.

Ved Fyns Autopolstring v/DKtex ApS er vores passion for autosaddelmageri og vores fokus på kvalitet drivkraften bag alt, hvad vi gør. Vi er her for at skabe indretninger, der varer, og som du vil være stolt af. Tillad os at vise dig, hvordan vores ekspertise kan forvandle din bil.

“Mit speciale: Autopolstring og indretning af lastbiler og varevogne”

Velkommen

Jeg hedder Jacob og har 18 års erfaring med polstring og indretning af erhvervskøretøjer

I min karriere som autosaddelmager har jeg arbejdet med af alt fra indretning af privatjets og helikopter samt armerede køretøjer for højtprofilerede personer, til luksusindretning af lastbiler og mange andre former for “kørende arbejdspladser”. I dag laver jeg stadig lidt af hvert, men har mest fokus på lastbiler og varerbiler hvor vi har stor indsigt og forståelse for netop denne kundegruppes behov og ønsker. 

Eksempler på autopolstring

Autopolstring i lastbiler

Gulv og motorkapper på mål

 

Motorkapper, gulve, paneler, etc. – kan polstres på mange forskellige måder. Her er nogle eksempler på hvordan udtrykket i et førehus kan fornys og personliggøres. 

LED lys og skilte

 

Mulighederne er mange. Med LED lys kan man skabe hygge og stemning. Enten kan man erstatte enkelte knapper med dioder, eller der kan laves flotte effekter med indirekte lyskilder.

Retro indretning – traditionerne bevares

Autopolstring handler ikke altid om at forny og modernisere. Nogle gange fortjener et køretøj at blive bevaret i orginal stil. Her er et eksempel på polstring og brodering i retro stil.

Detaljer og luksus

Afhængigt af drømme og budget, så kan der laves mange flotte detaljer i et førehus. Når først vores skræddere for lov til at slippe kreativiteten løs, så kan ordet luksus virkeligt komme til sin ret.

Montage varetager vi også

I de fleste tilfælde laver vi demontering af paneler, sæder, gulve, mm. – nogle gange leveres de enkelte dele til os, hvor enten kunde eller forhandler selv varetager denne ophave.

Knapper er populære

Det er et krævende håndværk der skal til, når der skal monteres hundredevis af knapper i interiøret. Tilgengæld bliver resultater altid ekslusivt og flot. 

Skabeloner og laserskæring

For at nå i mål med advancerede opgaver, er det ofte nødvendigt at gøre et unikt forarbejde. Herunder at foretager præcise opmålinger, lave skabeloner og konstruere i træ og metal.

Serieproduktion og samarbejde med forhandlere

Vi er fast leverandør til forhandlere i hele landet, hvor vi sammen skaber unikke tilvalgsløsninger til nye erhvervsbiler. Når først skabelonerne er lavet, kan vi tilbyde nogle prisstærke opgraderinger til diverse køretøjer.

Personlig forkælelse

Når vi nu er igang, så kan vi nemt lave lidt kreds til den enkelte kunde. Personligt tilbehør som vi har lavet igennem tiden er f.eks. puder og sengetæpper med brodering eller tryk, samt gardiner med broderede navne, mm. 

Polstring af bilsæder

At postre et bilside kan både være simpelt og advanceret. Til langturschauffører laves der ofte avancerede sæder med både varme, køl og ventilation. Her ser en camper hvor vi har lavet nyt betræk på sæderne.

Services

Læder, Knapper, Gardiner, LED-lys, Brodering, og MEGET mere

Tekstiler, egenskaber, teknik

Hos DKTEX gør vi brug af kvalitetsmaterialer, med fokus på at indfri kundens ønsker bedst muligt.

Indretning med detalje

De små ting tæller lige så meget som de store ting. Derfor er finish en vigtig del af vores concept.

Et førehus er også et hjem

Efter en lang dag bag rettet er det vigtigt at chaufføren kan “lade op” i trygge og hjemlige rammer.

Kontakt mig

Har du brug for hjælp? Så giv mig gerne et opkald 🙂

Få et tilbud

Lad os tage en snak om netop dine behov, og lave en god løsningen inden for dit budget.

Kontakt mig

Har du brug for hjælp? Så giv mig gerne et opkald 🙂