Fyns Autopolstring, Tommerup, Fyn

Autopolstring med sans for detaljer

Autosaddelmager – Fyns Autopolstring v/DKtex ApS, har mange års erfaring proffesionel indretning af lasterbiler, varebiler samt personbiler. Vi har vores fokus på kvalitet, både på valg af materialer og på godt håndværk.

“Mit speciale: Autopolstring og indretning af lastbiler og varevogne”

Velkommen

Jeg hedder Jacob og har 18 års erfaring med polstring og indretning af erhvervskøretøjer

I min karriere som autosaddelmager har jeg arbejdet med af alt fra indretning af privatjets og helikopter samt armerede køretøjer for højtprofilerede personer, til luksusindretning af lastbiler og mange andre former for “kørende arbejdspladser”. I dag laver jeg stadig lidt af hvert, men har mest fokus på lastbiler og varerbiler hvor vi har stor indsigt og forståelse for netop denne kundegruppes behov og ønsker. 

Eksempler på autopolstring

Autopolstring i lastbiler

Gulv og motorkapper på mål

 

Motorkapper, gulve, paneler, etc. – kan polstres på mange forskellige måder. Her er nogle eksempler på hvordan udtrykket i et førehus kan fornys og personliggøres. 

LED lys og skilte

 

Mulighederne er mange. Med LED lys kan man skabe hygge og stemning. Enten kan man erstatte enkelte knapper med dioder, eller der kan laves flotte effekter med indirekte lyskilder.

Retro indretning – traditionerne bevares

Autopolstring handler ikke altid om at forny og modernisere. Nogle gange fortjener et køretøj at blive bevaret i orginal stil. Her er et eksempel på polstring og brodering i retro stil.

Detaljer og luksus

Afhængigt af drømme og budget, så kan der laves mange flotte detaljer i et førehus. Når først vores skræddere for lov til at slippe kreativiteten løs, så kan ordet luksus virkeligt komme til sin ret.

Montage varetager vi også

I de fleste tilfælde laver vi demontering af paneler, sæder, gulve, mm. – nogle gange leveres de enkelte dele til os, hvor enten kunde eller forhandler selv varetager denne ophave.

Knapper er populære

Det er et krævende håndværk der skal til, når der skal monteres hundredevis af knapper i interiøret. Tilgengæld bliver resultater altid ekslusivt og flot. 

Skabeloner og laserskæring

For at nå i mål med advancerede opgaver, er det ofte nødvendigt at gøre et unikt forarbejde. Herunder at foretager præcise opmålinger, lave skabeloner og konstruere i træ og metal.

Serieproduktion og samarbejde med forhandlere

Vi er fast leverandør til forhandlere i hele landet, hvor vi sammen skaber unikke tilvalgsløsninger til nye erhvervsbiler. Når først skabelonerne er lavet, kan vi tilbyde nogle prisstærke opgraderinger til diverse køretøjer.

Personlig forkælelse

Når vi nu er igang, så kan vi nemt lave lidt kreds til den enkelte kunde. Personligt tilbehør som vi har lavet igennem tiden er f.eks. puder og sengetæpper med brodering eller tryk, samt gardiner med broderede navne, mm. 

Polstring af bilsæder

At postre et bilside kan både være simpelt og advanceret. Til langturschauffører laves der ofte avancerede sæder med både varme, køl og ventilation. Her ser en camper hvor vi har lavet nyt betræk på sæderne.

Autopolstring af Volvo Lastbiler

Volvo er en de bilmærker som vi kender allerbedst. Vi har mange skabeloner klar, hvilket gør det nemt, og billigt for os at lave interiør disse lastbiler.

Autopolstring af Scania Lastbiler

Scania er endnu et af de bilmærker som vi kender rigtigt godt. Vi har skabeloner klar til døre, bagvægge, motorkapper, gardiner, og meget mere. Ring til os og hør nærmere.

Autopolstring af MAN lastbiler

MAN lastbiler er en populær lastbilt, som vi igennem tiden har lavet menge spændende løsninger til. Autopolstring handler ikke kun om at opgradere interiøeret, men i den grad om at personligører brugeroplevelsen.

Autopolstring af Renualt lastbiler

Vi har stor erfaring med autopolstring af mange populære lastbilmærker. Herunder Renault Trucks, som er virkelig fin vogn med mange spænde mulighed for opgradering af indretning.

Autopolstring af Mercedes lastbiler

Mercedes lastbiler  er kendte for deres simple og elegante look. Vi oplever at vores kunder i større og større grad ønsker at forkæle sig selv og deres medarbejdere, med “costum made” indretning, og personligørelse af deres lastbiler.

Autopolstring af DAF lastbiler

DAF er endnu et bilmærke som vi har erfaring med – vi har lavet mange motorkapper, bagvægge, og dørpaneler med enten kunstlæder, knapper, syninger og andet. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig og din DAF lastvogn.

Autopolstring af IVECO lastbiler

IVECO laver mange forskellige typer arbejdsvogne, herunder varebiler, mandskabsbiler, lastvogne, og meget. Dette mærke har vi efterhånden lavet mange forskellige løsnigner til – hvad enten der er tale om mindre reperationer, opgraderinger, mv. Kontakt os idag og book et møde, hvor vi kan tage en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed, med at skabe nogle flotte og praktiske løsninger.

Services

Læder, Knapper, Gardiner, LED-lys, Brodering, og MEGET mere

Tekstiler, egenskaber, teknik

Hos DKTEX gør vi brug af kvalitetsmaterialer, med fokus på at indfri kundens ønsker bedst muligt.

Indretning med detalje

De små ting tæller lige så meget som de store ting. Derfor er finish en vigtig del af vores concept.

Et førehus er også et hjem

Efter en lang dag bag rettet er det vigtigt at chaufføren kan “lade op” i trygge og hjemlige rammer.

Kontakt mig

Har du brug for hjælp? Så giv mig gerne et opkald 🙂

Få et tilbud

Lad os tage en snak om netop dine behov, og lave en god løsningen inden for dit budget.

Kontakt mig

Har du brug for hjælp? Så giv mig gerne et opkald 🙂